Meer resultaten voor drupal nl

drupal nl
Drupal in Nederland Nederlandstalige Drupalgemeenschap.
Bekenten uit mijn omgeving en ik zouden ook graag Drupal wat meer willen promoten in NL. De installaties die we tot nu toe gedaan hebben zijn eigenlijk allemaal een succes geworden! Door Lex van Sonderen op 14 juni, 2007 1131.: Graag zie ik ook meer Drupal in Nederland.
DrupalJam Hét Drupal evenement van de Lage Landen.
Ruim 400 professionals uit Nederland en Vlaanderen delen kennis, cases en code. Ook voor organisaties die Drupal inzetten voor hun websites of dit overwegen is DrupalJam interessant omdat zij er de laatste ontwikkelingen mee krijgen en kennismaken met Drupal professionals die hen kunnen bijstaan in vraagstukken en online uitdagingen.
Drupal in het Nederlands Nederlandstalige Drupalgemeenschap.
Fouten of onjuistheden kun je melden melden via het forum. De site draait op Drupal 7 en wordt gehost door Pantheon. Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. Powered by Pantheon. Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.
The Netherlands / Nederland Drupal Groups.
At Drupal Tech Talk 23 we are welcoming Antje Lorch, speaking about improving user interface text in Drupal, and Niels Leenheer, showing us how much fun you can have with bluetooth and a browser. login of registreer om te reageren. LevelUp 2 Privacy: AVG NL.
Drupal 7 Eenvoudiger en krachtiger dan ooit Drupal.org.
Trots tonen wij u ons beste werk ooit: Drupal 7, het gebruiksvriendelijke en krachtige content management platform voor het bouwen van bijna ieder soort website: van blogs en micro-sites tot sociale communities. Aan de slag met Drupal 7. Draait op Drupal 7.:
Over Stichting Drupal Nederland Drupal.
Het bestuur van Stichting Drupal Nederland SDN bestaat uit 7 vrijwilligers die zich voor een periode van 2 jaar hebben gecommiteerd aan de stichting met als doel het promoten van Drupal in Nederland. SDN promoot Drupal ondermeer door het organiseren van evenementen zoals DrupalJam, Splash Awards en Drupal Training Day.
Welkom op deze Nederlandstalige Drupal-handboek website Drupal Handboek.
Welkom op deze Nederlandstalige Drupal-handboek website. De aanleiding voor deze website was de behoefte aan een handleiding voor beheerders van websites die wij bouwen, die op dagbasis teksten toevoegen / wijzigen / verwijderen, maar niet geïnteresseerd zijn in de technische werking en/of consequenties van een Drupal website.
Partners van Stichting Drupal Nederland Drupal.
Wie gebruikt Drupal? Sluit je aan bij de community op Drupal.org. Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8! Partners van Stichting Drupal Nederland. Hieronder staan de bedrijven en individuen die zich in 2017 aan Stichting Drupal Nederland hebben verbonden middels een financiële ondersteuning.
Drupal Een CMS systeem voor indrukwekkende digitale belevingen.
Beveiligingslek in Drupal gedicht. Woensdagavond 28 maart 2018 heeft het Drupal Security Team voor zowel Drupal 7 als Drupal 8 een beveiligingsupdate vrijgegeven. Met de updates wordt een beveiligingslek met hoog risico gedicht. Het beveiligingslek komt in beide versies voor.

Contacteer ons