Op zoek naar drupal voor gemeenten?

drupal voor gemeenten
Drupal voor Gemeenten: Venlo.nl.
Drupal voor Gemeenten: Venlo.nl. vrijdag, 30 oktober, 2015 1612.: De gemeente Venlo heeft LimoenGroen gevraagd om hun nieuwe website te realiseren op basis van de Drupal-distributie Drupal voor Gemeenten. Samen met ontwerpbureau Freshheads uit Tilburg is de nieuwe website succesvol gerealiseerd.
Drupal voor Gemeenten Emerce eGuide.
Deze open-source adoptie van gemeenten zorgt voor een daling in de kosten die onze gemeenschap in zijn geheel uitgeeft aan de online dienstverlening van gemeentes. Na de lancering van de eerste Drupal voor Gemeenten website is de DVG distributie beschikbaar gesteld voor iedereen.
Drupal Voor Gemeenten Youwe.nl.
Direct aan de slag met DVG! De Drupal voor Gemeenten distributie is een kant-en-klare op toptaken gebaseerde Drupal installatie. Deze distributie is een initiatief geweest van de gemeente Vught en wordt op dit moment al door meerdere andere gemeenten gebruikt, zoals de gemeenten Almelo, Oude IJsselstreek en Haarlemmermeer.
CMS'en' bij gemeenten 200 OK Jules Ernst.
De open-source-cms'en' bij gemeenten zijn op dit moment.: Drupal DVG, Drupal voor gemeenten en WIM, Website en Intranet Model., WordPress WordPress voor overheden in oprichting. De definitie van open source kent een aantal voorwaarden waaronder vrij hergebruik, beschikbaarheid broncode en het kunnen hergebruiken van afgeleid werk onder dezelfde voorwaarden.
Drupal voor Gemeenten Synetic.
Drupal voor Gemeenten is een kant-en-klare open source oplossing speciaal voor gemeenten, waarbij het toptaken-principe centraal staat. Synetic is een van de Drupal specialisten die de DVG distributie actief ondersteunt en voor gemeentelijke websites inzet. Wat is Drupal voor Gemeenten?
Drupal voor Gemeenten Drupal.org.
DvG is the Drupal" voor Gemeenten" distribution developed specifically for Dutch municipalities. DvG is built around the top tasks model, putting easy and efficient online services front and center. DvG contains features and functionality specifically needed by Dutch local governments.
Drupal voor Gemeenten ezCompany.
Dit is de kern van het toptaken principe en de basis bij de ontwikkeling van Drupal voor Gemeenten. Drupal voor Gemeenten is een slimme, herbruikbare distributie gerealiseerd door ezCompany. Inmiddels maken bijna 1 miljoen bewoners en 20 gemeenten gebruik van een Drupal voor Gemeenten website.
Drupal voor Gemeenten ezCompany.
Standaard kan de Drupal voor Gemeenten distributie koppelen met Ogone voor betalingen, Q-matic en G-Plan voor afspraken en DigiD voor het invullen van formulieren. Ons zusterbedrijf Webscale, biedt speciaal op maat ingerichte DVG hosting aan, waaroor je website gegarandeerd veilig is, en goed functioneert.
Drupal voor Gemeenten.
Samenwerken en delen: dat is waar het om draait. Wie we zijn. Wie gebruiken er allemaal Drupal voor Gemeenten? Drupal voor Gemeenten is. Leg de focus op de behoeften van de inwoners. Snel het juiste antwoord met de flexibele en krachtige zoekmachine.

Contacteer ons