Meer resultaten voor cursus Drupal

cursus Drupal
Cursus Drupal Web Development SpiralTrain.
De deelnemers leren de betekenis en het gebruik van de verschillende componenten in Drupal zoals fields, views, modules, nodes, blocks en pages. De cursus begint met het installeren van Drupal en er wordt een eerste site gebouwd en de bijbehorende modules uitgekozen.
bol.com Basiscursus Drupal 7 9789012582940 Eric Tiggeler Boeken.
Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Dit boek van Eric Tiggeler is een heel goede cursus Drupal voor beginnende website-bouwers. Het is een fabeltje dat Drupal zomaar door iedereen met een vingerknip of in vijf minuten kan worden geleerd.
cursus handleiding Drupal.
Ga naar de cursus versie 6. Drupal Maak je eigen template. Maak zelf een theme voor Drupal. Drupal is een prachtige gratis CMS, maar je hoort het wel vaker: je" kan de lay-out maar beperkt aanpassen" of je" ziet aan een site als het Drupal is.
Cursus Websites maken met Drupal Learnit Training.
De cursus Websites maken met Drupal is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5. Wat me aansprak in de docent was dat hij keek wat ik nodig had, en niet alleen maar naar wat op het programma staat. van Rens Websites maken met Drupal.
Drupal 8 cursus en stappenplan Nederlandstalige Drupalgemeenschap.
Drupal 8 cursus en stappenplan. Drupal 8 handleiding. Samen met een aantal cursisten heb ik een website gemaakt waar Drupal 8 modules en instellingen, besproken worden: http//drupal8.support.: Drupal 8 oefenisite. Tevens heb ik een 15-stappen plan ontwikkeld om Drupal 8 aan te leren.
Drupal cursus, opleiding en training.
Mogelijkheden commerciƫle Drupal ondersteuning. Vrijwel alle cursussen of trainingen Drupal worden gegeven als maatwerk Drupal cursus vanaf 1 tot 12 personen. Gebruikerstraining of Drupal cursus. Deze cursus Drupal gaat niet in op de technische aspecten maar richt zich uitsluitend op.:
Cursus Drupal Volg een cursus of opleiding bij Eduvision!
Om een goede Drupal specialist te worden, werk je tijdens de Cursus Drupal aan de volgende competenties en vaardigheden: Drupal configuratie, ontwerpen van Drupal themes, gebruik van Drupal modules, zoals blogs, forums, nieuws, profielen en gebruikersbeheer en het gebruik van HTML en CSS.
Gratis Cursus Drupal Cursusnetwerk.
Wij van Cursusnetwerk zijn erg enthousiast over Drupal; zo is Cursusnetwerk met dit CMS gebouwd, net als veel websites van onze klanten. De cursus Drupal die je hier vindt is gericht op beheerders; we maken daarbij gebruik van het officiele Nederlandstalig Drupal handboek en andere bronnen.
Een Drupal website maken in 24 dagen Dag 1: Een Drupal website bouwen.
Over Drupal wordt wel eens gezegd dat het niet erg toegankelijk is voor beginners vanwege de complexiteit. Dit klopt voor een deel, want wanneer je Drupal vergelijkt met andere CMS'en' zoals bijvoorbeeld Wordpress of Joomla, dan biedt Drupal veel meer mogelijkheden die een startende webmaster wel eens kunnen doen duizelen.
Vergelijk 10 Drupal opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
group Maximaal 10 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 10 2 dagen Opleiderscore: star 85, SpiralTrain heeft een gemiddelde beoordeling van 85, uit 22 ervaringen. Drupal 8 First Look. In deze Drupal training / cursus krijgt u een introductie over het content management systeem Drupal 8.

Contacteer ons