Resultaten voor drupal of wordpress

drupal of wordpress
Drupal of WordPress: welk CMS kies je voor het maken van een nieuwe website? Mixcom.
De keuze tussen Drupal of WordPress kan gebaseerd worden op punten als beveiliging, performance snelheid, de beschikbare plug-ins WordPress of de beschikbare modules Drupal, de gebruiksvriendelijkheid van het CMS en vele andere voordelen en nadelen. Sommige programmeurs of developers hebben een voorkeur voor Drupal, anderen voor WordPress, het is dus afhankelijk van veel factoren.
Welk CMS kiezen voor jouw website: WordPress, Joomla of Drupal? Combell blog.
Drupal werd van de grond af SEO-vriendelijk opgebouwd. Met de Drupal module Panels kan je de interface van een webpagina wijzigen met klikken en verslepen iets waarop WordPress en Joomla jaloers zijn! Drupal vereist een zekere basiskennis van HTML en PHP en een steilere leercurve dan WordPress of Joomla.
WordPress vs. Drupal: Choosing Between Two Platforms Elegant Themes Blog.
both wordpress and drupal have strengths and weaknesses in their own, im not saying wordpress is far better than drupal, some would say drupal is better than wordpress, i think its a matter of preferences. Rachel Gillevet April 20, 2015.
5 Reasons to use Drupal vs. WordPress.
In Drupal, youll need a developer to handle installing or updating any modules. WordPress was originally designed as a blogging platform, so it doesnt have the same ability as Drupal does to handle really large volumes of content. Drupal can support thousands of pages and thousands of users.
WordPress vs. Joomla vs. Drupal CMS Comparison.
After reading a little about Drupal vs WordPress, I am under the assumption that a site of 140 pages probably is too large for WordPress everything Ive read said larger sites tend to slow down quite a bit in WP.
WordPress versus Drupal: vechten tegen het grote broertje WordPress Handleiding.
Houden we bij WordPress versus Drupal de rode draad van de ontwikkeling van beide CMSen vast, dan komt een duidelijk kenmerk boven. Bij WordPress stond een hanteerbaar systeem voor bloggen aan de wieg en bij Drupal was dat een meer gecompliceerd systeem voor grote websites.
Drupal of Wordpress, welk CMS is beter? Wildsite.
Als je snel en eenvoudig een website wilt bouwen, dan is Wordpress de beste keuze. Ben je kritische webmaster of ontwikkelaar en wil je meer vrijheid in het bepalen van de structuur, indeling en userflow van je website, dan is Drupal de beste keuze. Een webmaster die gewend is aan Drupal, zoekt in Wordpress naar opties die er niet zijn en een webmaster die gewend is aan Wordpress, moet in Drupal wennen aan de vele opties en instellingen.
Welk CMS: DNN, WordPress, Drupal of Joomla?
Ondersteuning Veelgestelde vragen CMS vergelijken DNN Wordpress Drupal of Joomla. Welk CMS: DNN, Wordpress, Drupal of Joomla? Het kiezen van een goed CMS is erg belangrijk, maar ook best lastig. Wat zijn de verschillen tussen DNN, Wordpress, Drupal en Joomla?
Drupal vs. Wordpress Dropsolid.
In een oppervlakkige vergelijking tussen de achterliggende code en bouw scoren zowel Drupal als WordPress goede punten: hun basis ligt in php-code, aanpasbare templates en haast eindeloos veel uitbreidingen door middel van plugins, modules en extensies. Om in te pikken op dat laatste element: we geven hier de voorkeur aan Drupal als CMS, aangezien haar bouwstenen in de kern flexibeler zijn en makkelijker kunnen worden geschaald waarover later meer. Historisch gezien is WordPress ontworpen met blogs in het achterhoofd, terwijl Drupal aan het begin van het millennium door Dries Buytaert werd ontwikkeld als discussieforum of communityboard.
Joomla vs. Drupal vs. Wordpress Van Eldijk.
Deze worden als de core" van Drupal gezien. De backend van Drupal. Drupal is daarnaast uit te breiden via modules en deze werken op een andere manier dan de plugins bij Wordpress of Joomla. Binnen Drupal vormen de module kleinere onderdelen die integreren met het CMS.

Contacteer ons