Meer resultaten voor opleiding drupal

opleiding drupal
cursus handleiding Drupal.
Ga naar de cursus versie 6. Drupal Maak je eigen template. Maak zelf een theme voor Drupal. Drupal is een prachtige gratis CMS, maar je hoort het wel vaker: je" kan de lay-out maar beperkt aanpassen" of je" ziet aan een site als het Drupal is.
Opleiding Drupal bij Syntra Nederlandstalige Drupalgemeenschap.
Ik heb deze opleiding vorig jaar gevolgd en voor mij was het een ideaal uitgangspunt om zelfstandig een drupal-intranet te bouwen. Een dagopleiding over de concrete vernieuwingen en nieuwe werkwijzen van Drupal 7 zou ook interessant zijn met voorkennis van Drupal 6.
Drupal Training Dropsolid.
Beginner, gevorderde of expert? Elke Drupal developer kan rekenen op een Drupal opleiding op maat. Beter worden in Drupal 8? Drupal-training voor iedereen. Bent u van plan om Drupal 8 als technologie te gebruiken in uw bedrijf om het klaar te stomen voor de digitale ommezwaai?
Drupal opleidingen Web Agency Antwerpen, Gent, Leuven.
Op deze tweedaagse opleiding zal je leren over de verschillende manieren om dynamische layouts in Drupal te maken en hoe de juiste aanpak voor jouw site te kiezen. Je zal technieken en richtlijnen leren toepassen om een flexibele en schaalbare layout voor je website te bekomen.
Cursus Drupal Volg een cursus of opleiding bij Eduvision!
Je bent volledig bekend met Drupal en weet hoe jij jouw website optimaal beheert. Tevens ben je in staat om zelf themes te maken en deze toe te voegen aan jouw website. De praktijk loopt als een rode draad door de opleiding.
Drupal Developer SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Drupal is het open source cms bij uitstek en verovert momenteel het internet. We kunnen hier best trots op zijn, want Drupal is van oorsprong Belgisch. Drupal developer is een knelpuntberoep in de websector.
Drupal 8 SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Drupal is een open source Web Content Management Systeem. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door een Vlaming, Dries Buytaert. Drupal is een elegant ontworpen, goed ondersteund en flexibel platform dat iedereen kan gebruiken om zijn eigen webstek te creƫren en voortdurend aan te passen en aan te vullen.
Drupal 8 Syntra AB.
Drankenpauze is voorzien. Indien de opleiding zowel in de voor als de namiddag doorgaat, wordt ook een broodjeslunch voorzien. Drankenpauzes en eventuele broodjeslunch zijn in de prijs inbegrepen. Volgende aspecten van Drupal 8 komen uitgebreid aan bod.: Inleiding en installatie van Drupal 8.;

Contacteer ons